Αναγγελία Τελετής 2017 ΡαφήναΟ Ι Κ Ο Π Ο Λ Ι Σ   2 0 1 7

ΒΡΑΒΕΙΑ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ  ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ


 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Ο Δήμος Ραφήνας θα φιλοξενήσει τον Ιούνιο
την Τελετή της Απονομής των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017


Στην Ραφήνα θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση της απονομής των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016, μετά από πρόταση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Μπουρνούς και την οριστικοποίηση της Επιτροπής Οργάνωσης, που επέλεξε το πανέμορφο πευκόφυτο Πάρκο Αναψυχής της Ραφήνας για την Τελετή και συγκεκριμένα το σημείο με τους καταρράκτες, συνδέοντας τον θεσμό με τη δύναμη του Νερού.

Τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Πέμπτης 1η Ιουνίου και κατανέμονται σε έξι (6) τομείς, σε κάθε έναν από τους οποίους περιλαμβάνονται  3 έως 6 κατηγορίες βραβείων. Οι τομείς όπου θα ενταχθούν οι υποψηφιότητες είναι :

·         ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 Επιστημονικών Εργασιών

·         ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 Διπλωματικών Εργασιών

·         ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 Κρατικών Οργανισμών και Υπηρεσιών

·         ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 Αυτοδιοίκησης

·         ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 Επιχειρήσεων

·         ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 Μέσων Ενημέρωσης


Εκτός των παραπάνω θα απονεμηθεί το ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 για Έργο Ζωής, που αποτελεί την κορυφαία διάκριση της Απονομής, στον άνθρωπο που αφιέρωσε το έργο ή τη ζωή του στην προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου της χώρας μας.
Κεντρική ιδέα των βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι η κάθε ενέργεια που προτείνεται προς βράβευση να έχει στόχο την προστασία και ανάπτυξη του περιβάλλοντος, να ξεπερνά το καθήκον και να είναι αξιέπαινη ανεξαρτήτως δαπάνης ή έκτασης.
 


Όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωση των βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ πραγματοποιείται με την εθελοντική προσφορά όλων των συντελεστών σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας.

Ο θεσμός των βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ δημιουργήθηκε πριν από δέκα χρόνια από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, με στόχο την ανάδειξη και την διάκριση του «ευ πράττειν» για το περιβάλλον, ανεξαρτήτως δαπάνης ή έκτασης, καθώς και την παρακίνηση για την προστασία του αστικού και περι-αστικού περιβάλλοντος στη χώρα μας.

Υποστηρικτές της Τελετής είναι οι εταιρίες UNI-PHARMAκαι INTERMEDA.E.

.

Αθήνα, 11 Απριλίου 2017   

Παράκληση για τη δημοσίευση

Πληροφορίες: Αλεξάνδρα Λαγοπάτη

τηλ. 210 6196757

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.